Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cupa Coca Cola la fotbal începe sâmbătă


Cupa Coca Cola 2015 la fotbal, fete și băieți nivel liceu, debutează sâmbătă și în Vrancea. Competiția de fotbal în sală, care este cea mai mare la nivel național, reunește anual mii de participanți și suporteri, uniți de pasiunea pentru sportul cu balonul rotund. Cele mai bune două echipe, de fete și băieți, vor deveni campioane naționale la fotbalul în sală. Competiția sportivă va aduna la start 25 de județe și Municipiul București, fiind organizată în cadrul unui protocol de colaborare încheiat între Ministerul Educației și Cercetării Åžtiințifice, SC Coca Cola România SRL și Convergent Media SRL. Competiția demarează cu faza pe județ, câștigătoarele de la județ merg la regiune, iar cele de la regiune la faza pe țară. Anul acesta, echipele câștigătoare de la fete și băieți vor merge într-un cantonament în Franța.
    Vrancea va participa la faza pe județ cu 14 echipe, dintre care două sunt de fete. Anul acesta se vor duela următoarele formații: două ale Liceului Teoretic „Emil Botta” Adjud, câte una de fete și băieți, profesori Emil Dumitru și Cătălin Pionescu, Colegiul Economic „Mihai Kogălniceanu” Focșani – profesor Radu Bulancea, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani – profesor Constanța Călțun, Liceul Teoretic „Simion Mehedinți” Vidra – profesor Marius Zaharia, Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu – profesor Constantin Anicăi, Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani – profesor Daniel Dumitru Manole, Liceul cu Program Sportiv Focșani – profesor Daniel Bănică, Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani – profesor Stănel Saragea, Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești cu o echipă de fete și una de băieți – profesori Aurel Åželaru și Andrei Pioară, Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” Adjud – profesor Marian Drăghici, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești – profesor Vasile Tătaru și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani – profesor Petru Ittu. 
Potrivit datelor furnizate de organizatori, programarea meciurilor a fost făcută deja și validată de București, urmând ca sâmbătă debutul competiției să fie făcut în preliminar de Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani și Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești. Va urma apoi în meciul doi câștigătoarea de la preliminar cu  Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” Adjud, după care Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești cu Colegiul Economic „Mihai Kogălniceanu” Focșani. Meciul patru va fi disputat de Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani cu Liceul Teoretic „Simion Mehedinți” Vidra, după care se vor duela Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu cu Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani. Meciurile se vor desfășura la Școala nr. 5 Focșani.
De menționat este faptul că pentru ziua de luni, 16 martie, începând cu ora 16.00, se va desfășura meciul dintre Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani și Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud. Anul acesta, deoarece s-au înscris două echipe de fotbal fete, respectiv Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești și Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, acestea vor juca direct finala pe județ, meciul fiind programat pentru marți, începând cu ora 10.00.
Programul competiției este următorul: faza pe județ până pe 10 aprilie, faza regională în 4 regiuni din țară între 25 aprilie – 10 mai și finala, care va avea loc la București, în perioada 22 – 24 mai. La nivelul județului Vrancea, competiția sportivă este coodonată de Aurel Șelaru, reprezentant Coca Cola, și Ionel Ambrosie, inspector școlar de educație fizică și sport în cadrul ISJ Vrancea. „Am stabilit programul meciurilor, avem toate datele tehnice puse la punct, am trimis tuturor colegilor informări cu privire la datele când se vor disputa meciurile, acum așteptăm ziua de sâmbătă să începem. Cei de la Coca Cola au trimis toate materialele necesare, totul a intrat în linie dreaptă. Rog colegii profesori de educație fizică și sport să respecte procedura de joc și să se prezinte cu toate documentele care sunt necesare într-o astfel de competiție. Le doresc mult succes tuturor echipelor participante, iar cele mai bune, și mă refer atât la fete cât și la băieți, să câștige” a spus Aurel Șelaru, reprezentant Coca Cola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?