Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fiul deputatului Secară, cercetat penal pentru tentativă la furt calificat


Rareș Secară, fiul de 19 ani al deputatului Florin Secară (FOTO), actualmente liberal, este cercetat de polițiști pentru tentativă la furt calificat. Potrivit unor surse oficiale, Rareș Secară este cel care, duminică seara, a vrut să fure poșeta unei tinere, dar nu a  reușit. Incidentul a avut loc pe strada Republicii din Focșani, iar tânărul a fost reperat de polițiști în Piața Gării, în timp ce încerca să se îmbrace cu geaca pe dos, în speranța că nu va fi recunoscut.
    Imediat după ce a fost identificat, Rareș Secară a fost dus la sediul Poliției  municipiului Focșani pentru audieri. Aceleași surse oficiale ne-au precizat că el nu a negat comiterea faptei, precizând că intenția sa nu a fost aceea de a-i fura tinerei  poșeta, ci de a face o glumă cu ea. Explicația nu a fost plauzibilă, mai ales că fata le-a povestit oamenilor legii că avea geanta în mână în momentul în care tânărul a trecut pe lângă ea în fugă și a încercat să i-o smulgă. Ea și-a strâns poșeta la subraț și, astfel, Secară junior nu a reușit să o ia.
    Pe numele fiului lui Secară a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. „La data de 8 martie a.c., ora 19.20, polițiștii focșăneni au fost sesizați de M. Alina, de 18 ani, din comuna Păunești, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe str. Republicii, un tânăr necunoscut a încercat să-i sustragă poșeta pe care o ținea în mână. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, în zona Stație CFR Focșani a fost depistat S. Rareș, de 18 ani, din municipiul Adjud, care a fost recunoscut de persoana vătămată ca fiind tânărul care a încercat să-i sustragă poșeta din mână. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea
    Reporterii „Monitorul de Vrancea” l-au contactat pe Secară pentru a-i lua un punct de vedere cu privire la incidentul în care a fost implicat fiul său. A răspuns la telefon, iar când ne-am recomandat ne-a spus că nu are semnal și trebuie să revenim. Am revenit, dar avea telefonul închis. După aproximativ două ore, ne-a trimis un email, pe care îl redăm: „Regret incidentul în care a fost implicat fiul meu. Apreciez că a fost vorba doar de un puseu de adolescent, asta deoarece, la cei 18 ani ai lui, nu a mai avut niciodată probleme de comportament, iar la școală are note bune. Chiar dacă versiunea lui Rareș asupra incidentului diferă de relatările din presă, am decis împreună cu mama lui, fosta mea soție, cu care fiul meu și locuiește în prezent, să fim extrem de severi, de acum înainte, cu privire la anturajul și la programul acestuia. Sper ca Rareș să depășească cu bine această întâmplare și să devină, după modelul părinților săi, un cetățean corect și responsabil”.
    Reamintim că deputatul Florin Secară a ajuns în Parlamentul României de pe locul III, în Colegiul 6 Adjud. El a reușit performanța de a trece, în numai doi ani, prin patru partide, respectiv PD-L, PMP, UNPR, iar acum este membru PNL.

20 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?