Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Spectacol prezentat de Cristian Brancu, la Panciu, cu ocazia zilei de 8 martie


Primăria Orașului Panciu a organizat ieri un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii, la care au luat parte 600 de femei de la instituțiile publice și private, precum și din cartierele aparținătoare orașului Panciu. Gazda evenimentului desfășurat în Sala de Sport a Orașului Panciu, a fost cunoscutul realizator de televiziune Cristian Brancu. La invitația primarului Iulian Nica au răspuns artiști consacrați ai scenei românești: Petrică Mâțu Stoian, Ionuț Galani, Maxim și Alessis.
    În deschidere, au susținut un program artistic Trupa de Majorete a Orașului Panciu „Jolis”, pregătită de profesoara Oana Apostu, Grupul Vocal „Mini-Armonis”, Maria Goncear, Giulia Marin și Razvan Gherghinoiu, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza”, coordonați de profesoara Mirela Georgescu. În cadrul spectacolului au evoluat și cei trei membri ai trupei „Breaking Noise”, cu un moment de popping și breakdance, precum și Giada Giardinelli.
    La petrecerea dedicată zilei de 8 Martie a participat și deputatul Ciprian Nicolae Nica, alături de consilierii locali. Ciprian Nicolae Nica a transmis mesajul de 8 Martie, adresat sărbătoritelor, din partea președintelui Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan, în care le-a urat o primăvară plină de realizări și un sincer la mulți ani, de ziua lor.
    În mesajul său adresat tuturor femeilor din orașul Panciu, primarul Iulian Nica le-a mulțumit pentru tot ceea ce fac, zi de zi, în familie, precum și pentru contribuția la bunul mers al comunității locale. „Dumneavoastră, doamnelor, sunteți inima familiei și a societății! Sunteți cele pe care le avem alături la bine și la greu, sunteți soții și mame devotate, iar în momentele de cumpănă aveți întotdeauna un cuvânt de încurajare și o mângâiere pentru cei dragi! Tot dumneavoastră, reprezentați un sprijin important și necondiționat pentru pentru realizările durabile din comunitatea noastră! Sunteți un adevărat exemplu de profesionalism, de unitate, loialitate, echilibru și, mai ales, o inepuizabilă sursă de idei pentru toate proiectele pe care Primăria Orașului Panciu le implementează! Pentru toate acestea, dar și pentru toate celelalte calități care vă înnobilează personalitatea, permiteți-mi să vă mulțumesc și să vă asigur de toată admirația și respectul nostru!”, a declarat primarul Iulian Nica.
    Cu același prilej, Iulian Nica a dăruit sărbătoritelor câte o floare și le-a felicitat de ziua lor. „Vă doresc să rămâneți mereu la fel de zâmbitoare, așa cum sunteți acum! Vă doresc să fiți sănătoase și fericite, să aveți parte de armonie în familie și de împliniri profesionale! Nu în ultimul rând, vă urez, din suflet, să aveți o primăvară minunată, în care gândurile bune și dragostea față de tot ce e frumos și sfânt să vă însoțească pretutindeni!”, a afirmat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?