Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Șoferițele au primit flori în loc de amenzi


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și cei de la Biroului Rutier Focșani au „uitat” ieri de procesele verbale de contravenție și au ieșit în trafic pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor șoferițe flori și felicitări. La acțiune au participat, alături de echipajele Poliției Rutiere, și reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) Vrancea, care au oferit mărțișoare. Șeful Serviciului Rutier, Costică Marin, a ținut să le ureze tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani și o primăvară frumoasă”.
    Odată cu simbolurile primăverii, oferite doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, polițiștii rutieri au adresat acestora și recomandări de care să țină cont pentru a nu fi implicate în incidente în trafic. „Ca în fiecare an, și anul acesta Poliția Rutieră Vrancea a ales să sărbătorească ziua de 1 Martie în trafic, oferindu-le doamnelor și domnișoarelor aflate la volan flori și felicitări. Cu această ocazie, dorim să mulțumim conducătoarelor auto pentru numărul redus de accidente rutiere în care sunt implicate și pentru modul prudent de a conduce. Le urăm tuturor o primăvară frumoasă și lipsită de incidente nedorite în trafic”, a transmis subcomisar Cătălin Manea, de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.
De ani de zile, polițiștii de la rutier ies în trafic de 1 și 8 Martie pentru a oferi flori conducătoarelor auto. Ei promit că vor face același lucru și pe viitor. Și acum, ca de fiecare dată de altfel, conducătoarele auto au fost încântate de gestul oamenilor legii și le-au mulțumit. „Este un gest frumos pe care domnii îl fac și le mulțumim pentru asta. Mi s-au mai oferit flori și în alți ani, așa că nu m-a speriat faptul că am fost oprită astăzi (ieri-n.r.), pentru că știam despre ce este vorba”, ne-a spus una dintre conducătoarele auto care a fost oprită în trafic de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?