Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tânăr reținut după ce a furat un telefon, în timp ce călătorea cu trenul


Un tânăr de 19 ani, din comuna Puiești, județul Buzău, a fost reținut de polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Focșani pentru că a furat telefonul unui călător. Prejudiciul estimat la 1.200 lei a fost recuperat în totalitate.
    Fapta a fost comisă miercuri, oamenii legii fiind sesizați în jurul orei 18.00. După sesizare, principalul suspect, cunoscut de polițiști ca un cal breaz, a fost identificat. Totodată, a fost recuperat și telefonul furat, care a fost lăsat de proprietar pe etajeră. „La data de 25 februarie a.c., ora 18.00, polițiștii T.F. Focșani au fost sesizați despre faptul că H. Zabar, de 19 ani, din comuna Puiești, județul Buzău, în timp ce circula cu trenul IR 1664, a sustras unui călător telefonul mobil. Cu ocazia cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii l-au depistat pe tânăr și au recuperat prejudiciul. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Ieri după-amiază, tânărul, care mai are și alte fapte la activ, fiind cercetat și de polițiștii de la Transporturi Feroviare Onești și Râmnicu Sărat, a fost reținut de polițiștii vrânceni pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?