Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Handbalista vrânceancă Vali Elisei Ardean este ÎN PERFUZII


Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a câștigat cu 31-21 partida cu HCM Rm. Vâlcea, disputată în devansul etapei a 21-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Pentru campioana României a fost o ultimă repetiție înaintea partidei decisive din Liga Campionilor cu Savehof, programată duminică, pe teren propriu, de la ora 17:30. Marele derby din handbalul feminin, CSM București – HCM Baia Mare, se apropie cu pași repezi (partida este programată pe 5 martie), dar trupa lui Tone Tiselj nu se gândește încă la acest joc.
Campioana României a făcut, miercuri seara, o repetiție în Liga Națională cu HCM Rm. Vâlcea, echipă pe care a învins-o cu 31-21. După cum o arată și scorul, a fost o partidă fără probleme pentru HCM, care a încheiat în stil de mare echipă, cu un gol din aeriană marcat de Eliza Buceschi. În urma acestei victorii, Baia Mare s-a desprins la 7 puncte de CSM București, care va juca vineri, în deplasare, cu Corona Brașov. În partida cu HCM Rm. Vâlcea nu a evoluat vrânceanca Vali Elisei Ardean, care acuză o răceală puternică, motiv pentru care se află în perfuzii. „Sperăm să o recuperăm până la ora partidei de duminică împotriva lui Savehof”, a declarat Daniel Kotecz, directorul sportiv al HCM Baia Mare.
Partida Baia Mare – Savehof este decisivă pentru ambele formații în tentativa lor de a se califica în sferturile Ligii Campionilor. Acesta este și motivul principal pentru care campioana României nu se „încarcă” pentru jocul de săptămâna viitoare din „Polivalentă”. „Nu ne gândim la CSM București, deocamdată ne preocupă Savehof. Step by step. Ne așteaptă un meci foarte important pe care trebuie să-l câștigăm, în acest caz având șanse mari să ne calificăm în sferturi”, a susținut Daniel Kotecz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?