Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Amical anulat din cauza ploii


Partida de fotbal amicală dintre Voința Odobești și liderul Superligii ALTDORF TEHNIK, FC Panciu, care ar fi trebuit să se dispute ieri a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior, motivul amânării fiind precipitațiile care au căzut în ultima perioadă. Asociația Județeană de Fotbal Vrancea intenționează ca Superliga ALTDORF TEHNIK să înceapă pe 7 martie, odată cu disputarea restanței dintre Voința Odobești și Victoria Gugești, dar și a unui meci din cadrul turul doi al Cupei României.
Astfel, Viitorul Biliești și Victoria Vînători se vor întâlni într-o partidă ce se va disputa pe 8 martie, cu începere de la orele 11.00. Prima etapă din Superliga ALTDORF TEHNIK are loc pe 14 martie, cu începere de la orele 15.00, iar o zi mai târziu este programată să se reia și liga a cincea.

   FRF a prelungit perioada de transfer

    Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 25 februarie 2015, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal în prezența tuturor membrilor săi, adoptă deciziile de mai jos: Aprobă modificarea perioadei de transfer pentru ligile a 4-a, a 5-a și a 6-a în sensul prelungirii acesteia până cu 48 de ore înaintea începerii returului pentru fiecare nivel competițional, cu aplicarea art. 19.4 teza finală din RSTJF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?