Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbat accidentat PE TRECEREA DE PIETONI în Focşani


Un bărbat a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, ieri dimineață, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier.
    Evenimentul a avut loc pe strada Simion Bărnuțiu din Focșani și, potrivit informațiilor primite de la polițiștii Biroului Rutier Focșani, în momentul accidentului victima se afla pe trecerea de pietoni. Astfel, aceasta a fost acroșată cu oglinda de un autoturism Citroen, la volanul căruia se afla un bărbat din Focșani. În urma evenimentului, pietonul nu a fost rănit grav, după cum ne-au spus polițiștii, dar cu toate acestea a ajuns la spital pentru investigații suplimentare. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
    Polițiștii au adăugat că, la nivelul municipiului Focșani, neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzilor este principala cauză generatoare de accidente rutiere, asta în condițiile în care au fost efectuate nenumărate acțiuni pe această linie.
    În plus, în mai multe zone ale municipiului nu mai există dispozitive de calmare a traficului, ceea ce-i face pe unii șoferi să nu mai reducă viteza la fel de mult ca atunci când acestea existau. Dispozitivele de calmare a traficului rutier au fost scoase deoarece s-au tocit, dar urmează să fie amplasate altele noi, de către Primărie, care vor fi mai trainice, după cum ne-au spus polițiștii.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?