Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Gimnasta Ana Maria Puiu se va pregăti la Oneşti


Deși sezonul competițional nu a început, micile gimnaste vor avea parte de emoții și în această perioadă, nu de cele specifice concursurilor, ci de unele noi pentru ele, emoțiile de a se antrena câteva săptămâni în centrele de pregătire prin care au trecut înaintea lor mai toate marile campioane ale României. Pentru multe dintre ele aceasta va fi o avanpremieră a anilor de pregătire ce vor urma.
Ca răsplată a rezultatelor deosebite obținute anul acesta, ca recunoaștere a talentului și potențialului lor de progres, dar și ca stimulent și încurajare pentru performanțele lor viitoare, Federația Română de Gimnastică a invitat cele mai bune gimnaste ale categoriei a IV-a într-un stagiu de pregătire la unul dintre centrele de pregătire a junioarelor de la Onești. La stagiu va participa, începând de luni, și cea mai bună gimnastă a Vrancei în 2014, Ana Maria Puiu, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani. Ana Maria Puiu este antrenată de Carmen Smeu și Cezar Stoica.
Sperăm ca această experiență să se dovedească foarte utilă și motivantă pentru tânăra gimnastă pe viitor. „2014 a fost un an foarte bun din punct de vedere al performanțelor pentru Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani. Toate sportivele au muncit mult la antrenamente și rezultatele s-au văzut în competițiile naționale și internaționale la care am participat. Sunt copile de viitor și de perspectivă. Clubul de gimnastică așteaptă cât mai mulți copii de grădiniță pentru selecție. Avem sportive de perspectivă care se află în atenția loturilor naționale și pentru acest lucru le mulțumesc antrenorilor care activează în cadrul clubului nostru: Carmen Smeu, Cezar Stoica, Nicoleta Răducan, Doinița și Dănuț Vulcan, Mariana Drăgan, Daniela Trandafir, Jenica Cherciu și Diana Liușnea”, ne-a declarat Florin Roșioru, directorul CSÅž de Gimnastică din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?