Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Energizant cu zer, scos pe piață de un producător din Covasna


Un producător de lactate din județul Covasna va scoate în acest an pe piață o băutură energizantă cu zer, recomandată în special sportivilor și persoanelor active. Managerul societății, Bako Zoltan, a declarat că este un produs sută la sută natural, obținut în urma unei colaborări cu Institutul Național de Cercetare ICECHIM din București. ”Zerul este un produs cu o compoziție nutritivă foarte valoroasă. (…) Noi ne-am gândit să valorificăm acest produs pentru consumul uman și astfel am dezvoltat o colaborare cu Institutul de Cercetare din București. Este o băutură naturală, revigorantă, pentru oricine dorește să o folosească, dar noi ne-am gândit la sportivi în primul rând, deoarece conține foarte multe minerale”, a spus managerul firmei Meotis, Bako Zoltan.
Medicii confirmă că în zer se găsesc anumite proteine care, odată ajunse în organism, distrug tumorile, sporesc imunitatea, scad colesterolul, combat stresul și revigorează trupul.
Zerul conține vitamina B, calciu, iod și potasiu, substanțe ce fac pielea netedă și dau strălucire părului, prin urmare acesta este recomandat și pentru tratamente cosmetice, dar și în curele de slăbire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?