Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

SCANDAL monstru la Tribunal! Fosta soție a unui bărbat, PĂRUITĂ de actuala iubită


Scandal monstru ieri, la Tribunalul Vrancea. Totul s-a întâmplat pe holul instanței, de la etajul I, sub privirile oripilate ale justițiabililor. Altercația a avut loc între trei femei, una parte într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Focșani, iar celelalte două însoțeau partea adversă din dosar, fiind vorba de un bărbat.
    Victima, care este din Tecuci, a divorțat de soțul focșănean, iar acum își dispută copilul în instanță. Procesul a avut termen ieri, motiv pentru care victima și fostul ei soț s-au întâlnit la sediul Tribunalului. Bărbatul nu a venit singur, ci însoțit de actuala iubită, de fratele său și iubita acestuia din urmă.
    La un moment dat, în timp ce se aflau pe holul instituției, de la etajul I, victima a fost atacată de actuala iubită a fostului soț, dar și de iubita fostului cumnat. Cele două au păruit-o pe femeie, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, care le-au potolit pe femei. În primă fază au intervenit jandarmii, care asigură paza la Tribunal, după care la fața locului a ajuns și un echipaj de la Detașamentul Mobil.
    Potrivit plutonierului adjutant șef Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea, femeia care a fost agresată a depus plângere, jandarmii întocmind documentația necesară pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Documentele vor fi înaintate la Poliția municipiului Focșani pentru a fi efectuate cercetări în acest caz, urmând a fi dispuse măsurile legale. „Incidentul a avut loc pe hol, o femeie fiind agresată de alte două persoane. Imediat au intervenit colegii de la Tribunal, după care s-a solicitat sprijin la Detașamentul Mobil. Persoana vătămată a depus plângere, motiv pentru care au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, documentația urmând să fie înaintată la Poliția municipiului Focșani pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat plutonier adjutant șef Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?