Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 18 februarie a.c., ora 09.40, P. Gicu, de 55 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, pe fondul neatenției, a acroșat-o și a accidentat-o ușor pe A. Vasilica, de 78 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 18 februarie a.c., ora 14.00, pe DN 2D în comuna Tulnici, polițiștii l-au depistat pe S. Aurică, de 32 ani, din comuna Păulești, în timp ce conducea o autospecializată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 18 februarie a.c., ora 16.15, pe DJ 205E, polițiștii din Vizantea Livezi l-au depistat pe M. Neculai, de 57 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea o autoutilitară și tracta o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 18 februarie a.c., ora 18.10, polițiștii rutieri l-au depistat pe O. Ion de 30 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost condus la spital, unde a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandate executate de polițiști

    La data de 18 februarie a.c., ora 12.00, polițiștii adjudeni l-au reținut pe N. Vasile, de 62 ani, din comuna Păunești, care deținea un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de 4 ani și 6 luni, pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență, fapte comise în Italia. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani în vederea executării pedepsei.

    La data de 18 februarie a.c., ora 08.30, polițiștii din Vînători l-au depistat pe C. Eduard, de 28 ani, din localitate, care deținea mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani în vederea executării pedepsei. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?