Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Olimpiadă la franceză, italiană și spaniolă


În școlile generale și liceele din județ va avea loc, astăzi, faza locală a olimpiadei de limbi romanice. Concursul va începe la ora 9.00, iar subiectele au fost elaborate de fiecare unitate de învățământ în parte.
Potrivit unei informări postate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, evaluarea lucrărilor se face de comisia constituită la nivelul fiecărei școli, din profesorii catedrelor de limbile franceză, italiană și spaniolă. Rezultatele vor fi afișate în fiecare școală, dar nu mai târziu de data de 14 februarie. Conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea olimpiadei de limbi romanice, aprobat de Ministerul Educației, calificarea la etapa județeană se face prin acumularea a minimum 80 de puncte.
Până pe 20 februarie, reprezentanții unităților care organizează olimpiade trebuie să transmită la ISJ tabelele cu elevii care au obținut minimum 80 de puncte la etapa locală și care, astfel, s-au calificat la etapa județeană. De asemenea, tot până pe 20 februarie, la orele 16.00, trebuie transmise și tabelele cu profesorii care vor participa în calitate de evaluatori la etapa județeană a Olimpiadei de Limbi Romanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?