Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbat de 74 de ani, trimis în judecată pentru că și-a omorât consoarta


Petrea Andone, de 75 de ani, din comuna Sihlea, care în decembrie anul trecut și-a ucis soția, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru omor. În rechizitoriu se arată că bărbatul și-a lovit nevasta cu intenție și în mod repetat cu un cuțit. Pe trupul neînsuflețit al femeii au fost identificate aproximativ 8 lovituri de cuțit.
Maria Andone a fost înjunghiată în inimă, gât și spate, fiind lăsată apoi să se zbată într-o baltă de sânge, până și-a dat ultima suflare. După comiterea crimei,  Petrea Andone a ieșit în stradă și i-a spus unui vecin ce a făcut, iar acesta din urmă a sunat-o pe una dintre fiicele inculpatului. Apoi, cineva a sunat la 112. „La data de 15 decembrie a.c., ora 16.40, polițiștii din Sihlea au fost sesizați despre faptul că A. Maria, de 64 ani, din comuna Sihlea, este decedată în locuința sa din satul Bogza. Echipa operativă condusă de procurorul criminalist a efectuat primele cercetări și a stabilit faptul că în aceeași zi, în jurul orei 15.30, pe fondul unui conflict spontan, A. Petrea, de 74 ani, i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul în zona toracelui, provocându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat”, au transmis polițiștii la momentul comiterii faptei.
     Anchetatorii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, fără suflare. Din verificări a rezultat că cei doi soți au avut mereu neînțelegeri, dar cu toate acestea niciunul dintre ei nu a hotărât să rupă căsnicia. Vecinii le-au spus anchetatorilor că se certau frecvent, iar femeia mai și consuma alcool.
    Odată cu trimiterea în judecată, magistrații Tribunalului Vrancea, pe masa cărora a ajuns dosarul, au dispus menținerea măsurii arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?