Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: La salonul ELLA găsiți cel mai înalt standard al artei îngrijirii și colorării părului – J Beverly Hills


Cel mai înalt standard al artei îngrijirii și colorării părului este prezent în Focșani. Unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale la nivel mondial, de produse pentru îngrijirea, colorarea sau stilizarea podoabei capilare, J Beverly Hills, este prezent începând de săptămâna aceasta în salonul ELLA din Focșani.
    În salonul ELLA, situat pe STRADA TEIULUI, numărul 12, din Focșani, doamnele și domnișoarele care vor să fie frumoase și să aibă un păr de invidiat, pot apela la aceste produse devenite „beauty icon”. Zilele trecute, reprezentanții brandului J Beverly Hills au fost prezenți la Salonul ELLA, unde au prezentat și demonstrat efectele miraculoase pe care le au produsele J Beverly Hills asupra părului. Câteva cliente au fost vopsite de angajații Salonului ELLA, sub atenta supraveghere a unui hairstylist al brandului J Beverly Hills. Toate au fost foarte mulțumite de culorile puternice și de sănătatea firului de păr, după ce li s-au aplicat produsele minune.

    Toate doamnele și domnișoarele care vor să aibă un păr sănătos și frumos pot apela cu încredere la produsele J Beverly Hills, care pot fi găsite doar în Salonul ELLA din Focșani. De peste 20 de ani, J Beverly Hills oferă hairstyliștilor internaționali atât produse inovatoare destinate tratării și îngrijirii părului, dezvoltate și perfecționate de o echipă extinsă de cercetători, cât mai ales un sistem unic și personalizat de analiză a fibrei capilare menit a fi urmat în saloanele acreditate, completat de soluții înalt performante ce susțin tratamentele profesionale și înlesnesc munca specialiștilor.
    Conceptul inovator de îngrijire capilară J Beverly Hills pune accentul atât pe tratare și reparare, cât mai cu seamă pe prevenție și pe un ritual susținut, al cărui punct de plecare îl reprezintă tratamentele profesionale derulate în salon și continuate de fiecare client în parte acasă, prin utilizarea consecventă a produselor recomandate de hairstyliști. Nu întâmplător, J Beverly Hills reunește în gamele sale produse special adaptate nevoilor diferitelor tipuri de păr, extrem de ușor de identificat, însă pentru utilizarea cărora aportul specialiștilor din salon este vital.

    Gamele profesionale J Beverly Hills sunt distribuite în România de World Beauty Concept și sunt destinate utilizării în cele mai bine cotate saloane.
    Clienții sunt așteptați să-și cumpere  produsele J Beverly Hills doar din Salonul ELLA din Focșani, situat pe strada Teiului numărul 12, program zilnic 9.00-19.00, numere de telefon 0237/238 128 și 0722. 893.335 și Facebook – https://www.facebook.com/pages/Salon-Ella/766905660047067

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?