Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Sanorom Boloteşti – Voinţa DEEP SERV şi Arena – Dan San Mărăşeşti, în semifinale


Cupa Firmelor la minifotbal, întrecere fiind organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, a ajuns în faza semifinalelor. Sâmbătă, în Polivalenta focșăneană s-au disputat partidele din sferturile de finală, jocuri care au fost urmărite cu interes de mulți iubitori ai minifotbalului.
Sanorom Bolotești și-a respectat statutul de favorită în confruntarea cu Doctor GSM&Global Proiect, iar gruparea antrenată de Adrian Toma și manageriată de Romică Corozanu s-a impus în final cu 4-2, golurile victoriei fiind marcate de Cătălin Costin -3 și Georgian Voinea. Cel mai frumos meci al zilei a fost Arena – Auto ZBR, confruntare în urma căreia echipa calificată în semifinale a fost decisă după două reprize de prelungiri. Auto ZBR a condus cu 1-0 și 2-1, dar eroul celor de la Arena a fost Marius Suvac, autor al unui hattrick, golul victoriei fiind marcat în a doua repriză de prelungiri.
Cele două echipe au terminat meciul și fără trei jucători (Iulian Niță și Cosmin Milea de la Arena și Emil Burcăcel de la Auto ZBR), toți eliminați pentru cumul de cartonașe galbene. Voința DEEP SERV s-a calificat fără emoții în semifinale, după succesul, 2-0 cu Pamiro Construct, golurile victoriei fiind reușite de Claudiu Mihai și Viorel Crăciun. DPD Curier a fost aproape de o surpriză și de a scoate din competiție pe Dan San Mărășești, a condus cu 1-0, dar cei din Mărășești au apăsat pe accelerație și au marcat de patru ori.
Sponsorii Cupei Firmelor sunt Mobicart Biliești, Grafit Décor, Seritex și Pensiunea Leonardo.

Sferturile de finală:
Sanorom Bolotești – Doctor GSM&Global Proiect 4-2,
Auto ZBR – Arena 2-3 (după prelungiri),
Pamiro Construct – Voința DEEP SERV 0-2,
DPD Courier – Dan San Mărășești 1-4.

Semifinale (sâmbătă, 7 februarie):
Sanorom Bolotești – Voința DEEP SERV,
Arena – Dan San Mărășești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?