Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Reţete vechi de 100 de ani Salată de țelină


Cantități: o jumătate kg de țelină curățită de coajă și fiartă în apă clocotită cu sare, 2 cartofi fierți în coajă în apă sărată, 1 măr, 1 pahar sos maioneză bine înăcrit cu suc de lămâie, 1 linguriță de muștar.
Èšelina, cartofii și mărul curățite de coajă se taie în bucăți mici, se adaugă sosul de maioneză și muștarul și se amestecă bine. Se pune pe salatieră, se garnisește și se servește ca atare sau ca și garnitură pe lângă un rasol rece de pește sau lângă fripturi reci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?