Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Un vrâncean de numai 22 de ani a murit ÎNECAT într-un râu din Germania


Un tânăr de 22 de ani, din comuna Vintileasca, a murit luni, în Germania. Neluș Tufănoiu, care împlinise 22 de ani pe 23 ianuarie, și-a găsit sfârșitul într-un râu, pe care vroia să-l traverseze cu barca, după cum ne-a spus primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru. Nu a mai ajuns însă pe malul celălalt. Barca s-a răsturnat, iar tânărul a fost luat de ape. Aseară nu se știa cu certitudine dacă trupul neînsuflețit al tânărului a fost scos din apă sau nu. Potrivit primarului, la nivelul comunei sunt persoane care susțin că trupul a fost recuperat, dar sunt și persoane care spun că nu s-a întâmplat acest lucru.
    Băiatul, plecat la muncă peste hotare pentru un trai mai bun, nu provine dintr-o familie înstărită, care să-și poată permită să aducă trupul neînsuflețit în țară. Primarul ne-a spus că alături de alte persoane, cu care tânărul decedat lucra, se va implica în repatrierea trupului neînsuflețit. „Nenorocirea s-a întâmplat luni seara. El era la muncă în Germania și a încercat să traverseze cu barca o apă. Barca s-a răsturnat, el a căzut în apă și s-a înecat. Nu știm exact dacă a fost găsit sau nu trupul. Unii spun că da, alții că nu. Nu avem date certe în acest sens. Băiatul provine dintr-o familie modestă, care nu are bani pentru așa ceva. Eu deja am vorbit să fie adus acasă. Băieții cu care el lucra se ocupă acolo, iar eu mă voi ocupa aici. Toată lumea s-a mobilizat. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. Împlinise 22 de ani pe 23 ianuarie a.c.”, ne-a declarat Georgel Spătaru.
    Pe pagina de Facebook a tânărului, prietenii și cunoscuții au postat foarte multe mesaje de condoleanțe. Acestora nu le vine să creadă că Neluș a murit, iar unul dintre ei chiar îl roagă să-i spună că este o glumă. „Dumnezeu să te odihnească în pace, vei rămâne mereu în inimile noastre!. Mulți plecăm pentru un trai mai decent peste hotare, deoarece nu putem să ne facem un viitor la noi în țară, să avem și noi o viață mai bună… pe cei care sunt sus puși îi interesează să strângă ei cât mai mult și de viitorul nostru și de cei ce vor veni în viitor nu îi interesează, ne fură și sărăcia ce ne-a mai rămas. Dar și ei sunt părinți și ar fi bine să se gândească la durerea pe care o are în suflet un părinte atunci când își vede copilul după atâta timp că vine din străinătate cu ochii închiși, în sicriu, cu mâinile la piept. Îmi pare rău pentru tine bunul meu prieten, bunul meu coleg, bunul meu consătean că Dumnezeu te-a luat mult prea devreme dintre noi. Cu sufletul îndurerat, mă rog astăzi pentru tine, ca acolo unde ești, să îți fie mult mai bine!. Condoleanțe familiei și să aveți puterea să treceți cu bine… totuși e greu!. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este unul dintre mesaje.
    O altă persoană scrie: „Neluș, prietene drag, zi-ne la toți că este doar o glumă și spune-ne că ești bine și nu ai pățit nimic. Te rog frumos spune-mi că nu este adevărat ce văd pe pagina ta”.

Sursa FOTO: Facebook

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?