Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VREMEA marţi şi miercuri


Marți, vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, local în jumătatea de sud a țării și pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi mixte ziua și predominant ninsori noaptea și izolat vor favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în Moldova, Oltenia și Dealurile de Vest și  6…7 grade, izolat, în Transilvania. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 3 grade.
La București, vremea va fi în continuare închisă și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Miercuri, vremea se va menține închisă și, îndeosebi în cursul zilei, se vor semnala precipitații slabe mixte, local în sudul țării și pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de polei. Noaptea pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în Moldova și 5…6 grade, local, în sud, centru și vest, iar cele minime se vor situa între -7 și 2 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?