Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotografii cu orașul Roma, expuse la Pufești


Åžcoala din comuna Pufești găzduiește, zilele acestea, o expoziție de fotografie dedicată orașului Roma. Este un prilej foarte bun pentru elevii unității de învățământ să cunoască frumusețile orașului antic. Cetatea eternă, situată pe cele 7 coline și traversată de fluviul Tibru, este dezvăluită în detaliu de obiectivul aparatului de fotografiat, declanșat de profesorul și publicistul Răzvan Theo Chirac. Autorul celor peste 40 de fotografii expuse este un cunoscut profesor de geografie din Râmnicu Sărat, de la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță”.
În școala din comuna Pufești a mai fost vernisată, la deschiderea anului școlar 2014-2015, și expoziția de fotografie militară cu imagini din Irak și Afganistan a lt. col. Tony Ene. Urmează expoziții ale cunoscutului fotograf  vrâncean Adrian Teodorescu.
Fotografia va fi una dintre temele propuse pentru organizarea unei școli de vară, în vacanța mare. „Am pregătit, împreună cu elevii, cu cadrele didactice, în fiecare lună câte un eveniment educațional, ce va rămâne în memoria colectivă a elevilor. Acțiunile se integrează ca parte a evenimentelor ce marchează cei 150 ani de învățământ ce fac parte din istoria acestei comune – Pufești”, a declarat profesor dr. Nicolae Damian, directorul unității de învățământ din Pufești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?