Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Două maşini s-au făcut praf în intersecţia de la Big. Trei pietoni au fost răniți


Accident spectaculos aseară, în intersecția de la Big din Focșani. Două mașini s-au facut praf, iar trei persoane, care așteptau la semafor culoarea verde pentru a putea traversa, au ajuns la spital. Coliziunea a avut loc între o Dacia și un Renault. Vinovat ar fi șoferul Daciei, Cristian D., de 27 de ani, din Răcoasa, care a trecut pe roșu. În urma impactului, Dacia a fost proiectată în scuar, moment în care a acroșat și cei trei pietoni.
Dacia venea dinspre centru și se îndrepta către Sud. Åžoferul acesteia ne-a spus că, ajuns în intersecția de la Big, a forțat culoarea galbenă a semaforului. „Am forțat galbenul. Am crezut că am timp… Acum cred că or să-mi ia permisul și am mare nevoie de el. Veneam de la serviciu”, a spus șoferul Daciei. În momentul impactului, Renault-ul cu care s-a tamponat, condus de Anghel N., de 55 de ani, din Focșani, efectua virajul la stânga, către strada Unirea Principatelor.
Imediat după eveniment, la locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor victimelor și le-a dus la spital, politiștii de la Biroul Rutier Focșani și Criminalistică și pompierii cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Potrivit acestora din urmă, șoferii au ieșit singuri din mașini, ei intervenind doar pentru curățarea carosabilului de resturile rezultate în urma impactului dintre cele două mașini.
Polițiștii spun că niciunul dintre conducătrorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. „Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 17.45, în intersecția de la Big. Conducătorul unui autoturism marca Dacia, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii, a pătruns în intersecție pe culoarea roșu a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care efectua virajul la stânga către strada Unirea Principatelor. În urma impactului, autoturismul marca Dacia a fost proiectat pe scuarul destinat pietonilor, unde a acroșat trei persoane care așteptau la semafor pentru a traversa partea carosabilă, acestea fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat comisar Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?