Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Văduva preotului omorât de o șoferiță băută vrea despăgubiri de 2,5 milioane de euro


Despăgubiri de 2,5 milioane de euro solicită soția preotului din Chiajna, accidentat mortal de o șoferiță de 22 ani, băută, în luna octombrie a anului trecut. Potrivit presei centrale, preoteasa, care este fiica preotului Maricel Jugănaru, ce slujește la parohia din satul Rîmniceni, comuna Măicănești, a fost audiată de procurori ocazie cu care a precizat suma pe care o vrea de la cea care i-a lăsat cei doi copii ai săi fără tată. 
Potrivit ziarului Cancan, înainte de a finaliza rechizitoriul prin care șoferița și un tânăr au fost trimiși în judecată în acest dosar, procurorii au audiat-o în calitate de parte vătămată și pe sotia preotului decedat, Ilie Chișcari. Femeia, care urmează să-l nască pe cel de-al doilea copil, s-a constituit parte civilă. Fiica preotului din Vrancea cere instanței de judecată obligarea autorilor accidentului la plata a 2,5 milioane de euro, sumă de bani care, consideră ea, ar putea asigura familiei sale un ajutor material pentru a supraviețui și a trece peste drama pierderii soțului, respectiv a tatălui, după cum scriu jurnaliștii de la Cancan. În afară de preoteasă, s-au mai constituit părți civile în dosar alte patru rude.
 Preotul Ilie Chișcari și-a găsit sfârșitul pe 19 octombrie, chiar în fața bisericii în care se pregătea să intre la slujbă. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?