Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Material lemnos confiscat de polițiști 

    La data de 16 ianuarie a.c., ora 07.19, polițiștii din Paltin au fost sesizați despre un transport ilegal de material lemnos pe raza localității. În urma verificării celor sesizate, polițiștii au găsit pe un drum comunal cantitatea de 21,05 mc lemn rotund fag. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos aparține lui L. Nelu, de 42 ani, și M. Stan, de 61 ani, ambii din localitate. În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Evenimente rutiere

    La data de 16 ianuarie a.c., ora 10.50, pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani, L. Ion, de 44 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un microbuz, nu a acordat prioritate de trecere pietonului I. Åžtefan, de 84 ani, din localitate, care a traversat strada pe marcajul pietonal. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 16 ianuarie a.c., ora 11.00, pe DC 65 în comuna Vizantea-Livezi, polițiștii l-au depistat pe M. Radu, de 75 ani, din localitate, în timp ce conducea un ATV fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sustrăgeau energie electrică

    La data de 16 ianuarie a.c., ora 11.00, polițiștii din Tătăranu împreună cu lucrătorii Electrica i-au depistat pe R. Petre, de 55 ani, și pe C. Iulian, de 55 ani, ambii din localitate, în timp ce sustrăgeau energie electrică cu ajutorul unei instalații clandestine, racordată direct la rețeaua de furnizare a energiei electrice. În cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua electric.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?