Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Progresul Focşani – Dunărea Călăraşi 2-9 (2-4)


Echipa de futsal Progresul Focșani a pierdut ieri, 2-9 (2-4) testul de verificare susținut în Sala Sporturilor împotriva colegei din Liga I, Dunărea Călărași. Oaspeții, superiori la toate capitolele, s-au impus la pas în fața unei echipe tinere a Focșaniului, care a jucat de la egal cu adversara doar în prima repriză, când, după a a fost condusă cu 4-0, a revenit la 4-2 prin „dubla” semnată de Laurențiu Bălosu.
În actul secund, pe fondul unor greșeli personale, dar și a ratărilor, focșănenii au mai încasat cinci goluri. Pentru Progresul Focșani au evoluat: Valentin Borș și Marius Crăciun (portari), Florentin Mănăilă, George Duca, Laurențiu Bălosu, Marian Oancea, Bogdan Stratulat, Elvis Ilaș și Cristi Munteanu. În primul joc oficial al anului din Liga I, Progresul Focșani va evolua pe teren propriu împotriva echipei Spicom Sf. Gheorghe pe 25 ianuarie. După 13 etape, Progresul se află pe locul 10 (penultimul), cu 3 puncte, în timp de Spicom ocupă locul 5, cu 23 de puncte. În tur, Spicom a câștigat cu 8-0.
Comisia de Futsal din cadrul Federației Române de Fotbal, a stabilit programul jocurilor din turul secund al Cupei României. Singura echipă din Vrancea care activează în Liga I, Progresul Focșani va evolua pe teren propriu împotriva formației Muncitorul Reșița, jocul fiind programat pe 15 februarie, în Sala Polivalentă din Focșani. În campionatul Ligii I, reșițenii au câștigat ambele confruntări cu Progresul: 8-2 la Reșița (în tur) și 9-4 la Focșani (în retur).
Celalalte partide din cadrul Cupei României sunt: Autobergamo Deva – Clujana Cluj Napoca, Cityus I Tg. Mureș – CSMS Iași, United II Galați – United I Galați, FK Od. Secuiesc – Spicom Sf. Gheorghe, KSE Tg. Secuiesc – Dunărea Călărași, Cityus II Tg. Mureș – Fortius 2014 Buzău, Blue Abgel Cristian Brașov – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?