Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Activitățile pentru mobilizare, discutate în ședința Consiliului de garnizoană


La Cercul Militar Focșani s-a desfășurat, joi, ședința Consiliului de garnizoană pe trimestrul I din 2015. Activitatea, condusă de comandantul garnizoanei Focșani, general de brigadă dr. Virgil – Ovidiu Pop, i-a avut ca invitați pe prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, pe vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare. De asemenea, au participat comandanții/șefii structurilor militare și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne din garnizoana Focșani.
    Potrivit informării primite de la locotenent colonel Vasile Roman, în cadrul ședinței Consiliului de garnizoană au fost analizate activitățile desfășurate de structurile MApN și MAI pentru mobilizare în anul 2014, precum și problemele cu care se confruntă CMZ Vrancea în acest domeniu. De asemenea, s-au mai discutat și analizat probleme legate de ordinea și disciplina în garnizoana Focșani, dar și probleme specifice instituțiilor cu atribuții în organizarea activităților dedicate Zilei Unirii – 24 Ianuarie.
    În cuvântul său, general de brigadă dr. Virgil -Ovidiu Pop, comandantul garnizoanei, a mulțumit factorilor de conducere pentru modul exemplar în care au cooperat în anul 2014, afirmând că „menținerea unui climat de ordine și disciplină, pregătirea misiunilor și analiza modului cum sunt îndeplinite sarcinile și misiunile sunt factori ce concură la liniștea și bunul mers al societății democratice, iar tot ce desfășurăm noi, cei prezenți aici, este în folosul și sprijinul comunității vrâncene”.
    La rândul său, prefectul Halici a spus că este onorat că a fost invitat la ședință și le-a mulțumit militarilor pentru modul în care își execută misiunile. „Sunt onorat că am fost invitat să particip la ședința consiliului de garnizoană și doresc să vă mulțumesc în numele locuitorilor județului Vrancea pentru modul cum vă executați misiunile și sper că vă veți onora sarcinile la aceeași parametri, iar prima activitate importantă o reprezintă aniversarea a 156 de ani de la unirea Moldovei și Å¢ării Românești, la Focșani”, a declarat prefectul Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?