Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Mașina fostului șef al Poliției Mărășești și cea a viceprimarului, VANDALIZATE


Fostul șef al Poliției orașului Mărășești, Aurel Gagu, acum mediator, și viceprimarul aceleiași localități, Ioan Ostafi, și-au găsit mașinile avariate într-o parcare din apropierea stației CFR din localitate. Este vorba despre un autoturism Volkswagen, care aparține fostului polițist, și un Renault Megane, care aparține Primăriei orașului Mărășești.
    Viceprimarul Ostafi ne-a spus că incidentul a avut loc miercuri seara, mașina primăriei fiind lovită cu o piatră. „Mașina a fost lovită aseară (miercuri seara – n.r.) cu o piatră. Este mașina primăriei și pur și cimplu cineva a dat cu o piatră în parbriz. Doar l-a crăpat. Mai înainte s-au mai furat și niște oglinzi tot pe acolo. Și a domnului Gagu a fost avariată. El a făcut plângere, eu am făcut doar verbal, dar voi face și o plângere scrisă”, ne-a spus viceprimarul Ostafi.
    La rândul său, fostul șef al Poliției orașului Mărășești, Aurel Gagu, a confirmat incidentul, dar, în opinia sa, „nu trebuie făcut un caz din asta”. Fostul polițist nu crede că cineva „i-a pus gând rău” întrucât nu i s-a mai întâmplat nimic asemănător până acum. El crede că este vorba despre „vreun besmetic”, care a dat cu un ciocan în parbrizul mașinii sale.
Potrivit unor surse, fostul șef al Poliției Mărășești ar fi declarat la poliție că l-a văzut pe răufăcător. El le-ar fi spus foștilor săi colegi că, miercuri seara, a auzit zgomot în jurul orei 23.30 și ar fi văzut o persoană îmbrăcată cu o geacă de culoare închisă prin zona unde era parcată mașina. „Este adevărat că s-a întâmplat acest lucru. Mașina era în parcare și un răufăcător a dat cu un ciocan și a spart parbrizul. Cred că este vreun bezmetic, nu cred că este vorba de o răzbunare. Nu a mai avariat alte mașini cu excepția celor două, dar nu trebuie să facem un caz din asta, că sunt alte lucruri mai importante”, ne-a declarat fostul șef al Poliției orașului Mărășești.
    Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, a confirmat incidentele de la Mărășești și a precizat că se fac cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorului sau autorilor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?