Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Mario Gheorghe, primul transfer la echipa de futsal


Formația de futsal Progresul Focșani și-a reluat pregătirile și vrea să facă o figură cât mai frumoasă în cadrul Ligii I, dar și în Cupa României. Începând de astăzi, la antrenamente va participa și Mario Gheorghe, un jucător din București, care au făcut junioratul la Dinamo București și care au evoluat ultima oară la formația de fotbal Rapid II București. La nivelul lotului de jucători au existat și câteva schimbări.
Bogdan Stratulat a fost exclus din lot deoarece nu s-a prezentat la ultimul meci din 2014, cu echipa Clujana Cluj Napoca, iar Adrian Oltianu a renunțat la echipă deoarece este elev la o Universitate din București și timpul nu-i permite să se pregătească cu echipa din Focșani. „Începând de mâine (n.r. astăzi), vom efectua câte un antrenament fizic în Crângul Petrești și până la ora primului joc oficial, vom încerca să fim puși la punct din punct de vedere tactic și fizic”, a spus antrenorul Elvis Ilaș.
În primul joc oficial al anului din Liga I, Progresul Focșani va evolua pe teren propriu împotriva echipei Spicom Sf. Gheorghe pe 25 ianuarie. După 13 etape, Progresul se află pe locul 10 (penultimul), cu 3 puncte, în timp de Spicom ocupă locul 5, cu 23 de puncte. În tur, Spicom a câștigat cu 8-0.

   Adversar dificil în Cupa României

Comisia de Futsal din cadrul Federației Române de Fotbal, a stabilit programul jocurilor din turul secund al Cupei României. Singura echipă din Vrancea care activează în Liga I, Progresul Focșani va evolua pe teren propriu împotriva formației Muncitorul Reșița, jocul fiind programat pe 15 februarie, în Sala Polivalentă din Focșani. În campionatul Ligii I, reșițenii au câștigat ambele confruntări cu Progresul: 8-2 la Reșița (în tur) și 9-4 la Focșani (în retur).
Celalalte partide din cadrul Cupei României sunt: Autobergamo Deva – Clujana Cluj Napoca, Cityus I Tg. Mureș – CSMS Iași, United II Galați – United I Galați, FK Od. Secuiesc – Spicom Sf. Gheorghe, KSE Tg. Secuiesc – Dunărea Călărași, Cityus II Tg. Mureș – Fortius 2014 Buzău, Blue Abgel Cristian Brașov – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?