Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Elevi bătuți și lăsați fără bani, în timp ce se aflau la școală


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au trimis în judecată mai multe persoane pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victimele sunt elevi de la mai multe licee din Focșani, iar faptele au fost comise în apropierea unităților de învățământ.
    Astfel, procurorii i-au trimis în judecată pe Dominicu Bogdan S., de 17 ani, din Focșani, și pe Cosmin Maricel B., tot de 17 ani, din Răcoasa, care la data de 22 mai anul trecut au lovit o persoană și-au luat suma de 40 de lei. Victima a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale. Partea vătămată se afla în zona unui liceu din Focșani, în momentul în care unul dintre inculpați a tras-o într-o zonă mai retrasă și a lovit-o, cerându-i totodată și banii. Pentru că a refuzat, unul dintre inculpați i-a cerut celuilalt să controleze victima în buzunare, lucru pe care l-a și făcut. A găsit suma de 40 de lei, pe care i-a luat-o.
    Dominicu a refuzat să dea declarații în fața procurorilor, în timp ce Cosmin a stat de vorbă cu ei. El a explicat că celălalt inculpat a lovit victima pentru că aceasta i-ar fi spus că are droguri asupra sa. În plus, Cosmin a recunoscut că a căutat victima în buzunare, dar nu și că ar fi găsit bani. El a susținut că a găsit niște muguri de iarbă, care erau într-o cutie.
    Procurorii l-au trimis în judecată, tot pentru tâlhărie, și pe Nicușor L., de 19 ani, din Nereju. La data de 11 mai anul trecut, el a lovit un elev de la un liceu din Focșani și i-a luat suma de 10 lei. Victima a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Inculpatul studia la același liceu ca și victima. În seara zilei de 11 mai, în jurul orei 19.30, în timp ce partea vătămată se afla pe terenul de sport, inculpatul a abordat-o și i-a cerut bani. Partea vătămată a refuzat să-i dea, motiv pentru care Nicușor L. a lovit-o, apoi a controlat-o în buzunare. A găsit cei 10 lei pe care i-a luat. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?