Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

SPARGERE la o staţie peco din Adjud


Doi tineri, unul din Focșani, iar celălalt din Buzău, dar și o femeie din Constanța au început noul anul cu stângul. Ei au fost prinși la furat, iar polițiștii au întocmit pe numele lor dosare penale, în care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Faptele au fost comise la Bălești și Adjud.
Din cercetări a rezultat că tinerii au spart un magazin din Bălești, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. Ei au forțat ușa de acces pentru a ajunge în interior, de unde au furat alcool, țigări și o sumă de bani. Au fost prinși de polițiști în data de 2 ianuarie, iar la audieri au recunoscut comiterea faptei. „La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii din Bălești au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 01/02.01.2015, în jurul orelor 00.45, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta unui magazin localitate de unde au sustras băuturi alcoolice, țigări și suma de 150 lei, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 350 lei. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii i-au depistat pe M. Daniel, de 22 ani, din municipiul Focșani, și pe B. Dan Ionuț, de 17 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au precizat polițiștii vrânceni.
    Cea de-a doua infracțiune de furt a fost comisă pe 3 ianuarie, autoare fiind o femeie de 29 de ani, din Constanța. În toiul nopții, tânăra a intrat într-o stație peco de pe raza municipiului Adjud, a sustras mai multe produse de pe rafturi, după care s-a urcat într-un autoturism și a plecat către Bacău. Imediat după comiterea faptei, angajatul stației peco a sunat la 112, iar la scurt timp polițiștii au găsit hoața în trafic. Oamenii legii spun că în mașina acesteia au fost găsite bunurile sustrase din stația peco.
Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal, în care este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. „La data de 3 ianuarie a.c.,  ora 01.45, polițiștii adjudeni au fost sesizați de gestionarul unei stații peco din localitate despre faptul că în jurul orelor 01.17 o tânără a sustras mai multe bunuri de pe raft, după care s-a urcat la volanul unui autoturism și a plecat către Bacău. Tânăra a fost depistată în trafic, iar în urma verificărilor s-a stabilit că se numește H. Mihaela Aurelia, are de 29 ani și este din municipiul Constanța, județul Constanța. Bunurile sustrase au fost găsite în autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracțiunii de furt calificat”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?