Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Un şofer de microbuz dă afară un călător care îi cere bilet



    Primarul din comuna Milcovul, Mihai Neață, a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț în dreptul căruia scrie: „Cam așa se comportă transportatorii de pe ruta Focșani-Milcovul-Gologanu! Dacă ceri bilet, te dă jos din microbuz!”. Comentariile nu au întârziat să apară, o doamnă scriind: „Să le fie rușine, suntem tratați ca ultimii oameni nici un sofer nu- ți dă bilet pt că nu suntem uniți, și nu facem reclamații unde trebuie să putem fi respectați ca oamenii și nu ca animalele, trebuia atunci pe loc chemată poliția și toate persoanele competente și vă spun eu că nu se mai întâmpla a doua oară, dar tot timpul omul lasă de la el și demnitatea ne este călcată în picioare.Treziți- vă români e dreptul vostru nu-i lăsați pe alții să vă calce în picioare!!!!”.
    Un bărbat comentează că „așa s-au învățat să nu dea bilete și să ne înghesuim precum sacii de cartofi și mai nou de mâine (comentariul apare pe 21 decembrie – n.r.) cică nu vor să mai circule prin centrul comunei Milcovul, ar trebui suspendată licența de transport domnule primar al comunei Milcovul că ai făcut stațiile, degeaba ai investit bani”.
    Filmulețul poate fi vizualizat accesând linkul https://www.facebook.com/video.php?v=690512517731215&set=vb.100003174209111&type=2&theater
   

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?