Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Șoferi băuți, depistați în trafic de polițiști


Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, de Crăciun, deoarece au comis infracțiuni la regimul rutier. În timp ce unii au condus băuți, alții nu aveau permise sau conduceau mașini cu numere false. 
    În ultima zi de Crăciun, polițiștii din Adjud au oprit în trafic o mașină, condusă de un bărbat din Bacău. Oamenii legii spun că șoferul mirosea a alcool, motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a refuzat. La fel a procedat și când i s-a propus să meargă la spital pentru probe de sânge. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare. „La data de 27 decembrie a.c., ora 02.15, pe str. Republicii din municipiul Adjud, T. Constantin, de 46 ani, din comuna Coțofănești, județul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism și întrucât prezenta halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea și prelevarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Și un bărbat din Odobești a condus băut. El a fost oprit în trafic la Vidra, în cea de-a doua zi de Crăciun, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul a suflat în aparatul alcooltest, dar a refuzat să meargă la spital pentru probe de sânge. „La data de 26 decembrie a.c., ora 03.05, polițiștii din Vidra l-au depistat pe H. Constantin-Cristinel, de 26 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,76 mg/l alcool în aerul expirat). Tânărul a refuzat prelevarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în aceeași informare.
    Tot pe 26 decembrie, la ora 03.30, polițiștii l-au depistat pe Bulevardul Republicii din Adjud pe Iulian C., de 21 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda  permis de conducere. Mai mult, la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal. „Tot la data de 26 decembrie a.c., ora 05.41, polițiștii adjudeni l-au mai depistat și pe C. Ionuț, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat oamenii legii.
    Un alt șofer cu dosar penal este Ionel P., de 34 de ani, din Păunești. El a condus un autoturism fără să aibă permis de conducere, după cum ne-au spus oamenii legii. „La data de 25 decembrie a.c., ora 10.20, polițiștii din Păunești l-au depistat pe P. Ionel, de 34 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în aceeași informare a poliției.
    Pe 24 decembrie, în Focșani, polițiștii l-au depistat pe Virgil Ionuț G., de 32 de ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism cu număr fals. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal. 
    Un alt șofer care a condus băut este Ștefan S., din Focșani. După ce a petrecut de ziua sa, tânărul s-a urcat în mașină și a plecat la plimbare. A fost oprit pe strada Tăbăcari din Focșani, iar la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 28 decembrie a.c., ora 04.50, pe str. Tăbăcari din municipiul Focșani, S. Åžtefan, de 21 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?