Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Căsătorii și logodne în lumea vedetelor în 2014


 Nume sonore ale scenei artistice internaționale au hotărât anul acesta să pună capăt celibatului. Nunta cea mai mediatizată a anului 2014 a fost de departe cea a actorului american George Clooney cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, în luna septembrie. Dar „sezonul” logodnelor și al nunților a debutat în luna februarie, de Valentine’s Day.
Christina Aguilera s-a logodit de Sfântul Valentin 
Cântăreața Christina Aguilera s-a logodit cu Matt Rutler de Ziua Îndrăgostiților, când partenerul ei a cerut-o în căsătorie, iar ea a postat o fotografie cu inelul de logodnă pe Twitter. ‘M-a cerut și i-am răspuns…’, a scris cântăreața, arătând un imens diamant pe deget și lăsând să se înțeleagă că a acceptat cererea.  
Andrea Bocelli s-a recăsătorit 
Tenorul italian Andrea Bocelli s-a căsătorit pe 22 martie, la Livorno (Toscana), cu Veronica Berti. Cei doi s-au cunoscut acum 12 ani și sunt de multă vreme împreună. Data nunții nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost ziua în care fiica lor, Virginia, a împlinit doi ani. Virginia este al treilea copil al tenorului, care mai are doi băieți cu prima soție.
Basistul formației Coldplay i-a cerut mâna prietenei sale, Keshia Gerrits 
Guy Berryman, basistul în vârstă de 35 de ani al trupei Coldplay, i-a cerut mâna la sfârșitul lunii mai prietenei sale, frumoasa olandeză Keshia Gerrits, de 23 de ani. Cei doi sunt împreună de doi ani.  

Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera ei de viață, Alexandra Hedison 
Actrița Jodie Foster (51 de ani) s-a căsătorit cu partenera ei de viață, fotografa Alexandra Hedison (44 de ani), la sfârșitul lunii aprilie, potrivit purtătoarei de cuvânt a actriței americane. Cele două femei sunt împreună de un an, a spus Jennifer Allen, fără să dea detalii despre ceremonie. În ianuarie 2013, cu ocazia acordării premiilor Globurile de Aur, Jodie Foster a vorbit deschis despre faptul că este lesbiană.  
Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în cea mai mare discreție 
Kim Kardashian și cântărețul Kanye West s-au căsătorit, în mod surprinzător, în cea mai mare discreție la primăria din Los Angeles, la începutul lunii mai. Cei doi au dorit inițial să își spună ‘da’ în Franța, dar legea i-a împiedicat, cel puțin în privința căsătoriei civile, în legătură cu care stipulează că cei care doresc să își unească destinele trebuie să locuiască efectiv în localitatea în care se căsătoresc cel puțin 40 de zile consecutive înainte de eveniment. Ceremonia religioasă a avut, totuși, loc la Paris la 24 mai.
Cântăreața Kelly Rowland s-a căsătorit în secret în Costa Rica 
Kelly Rowland s-a căsătorit cu Tim Witherspoon, managerul și logodnicul ei, pe 9 mai în Costa Rica. Cântăreața de 33 de ani a ținut secretă ceremonia, apărând fericită în câteva fotografii difuzate de RadarOnline, îmbrăcată în alb.  
Jeff Goldblum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, mai tânără cu 30 de ani 
Actorul Jeff Goldblum, în vârstă de 61 de ani, se va căsători cu iubita lui în vârstă de 31 de ani, Emilie Livingston. Vestea a fost dată la mijlocul lunii iulie pe rețelele de socializare de viitoarea soție.  
Jenny McCarthy și Donnie Wahlberg s-au căsătorit în august la Chicago 
Actrița Jenny McCarthy și cântărețul Donnie Wahlberg s-au căsătorit la sfârșitul lunii august în cadrul unei ceremonii desfășurate în apropiere de Chicago, Illinois. Cei doi, care s-au logodit în luna aprilie, s-au cunoscut în martie 2013, când Wahlberg, 45 de ani, a avut-o ca invitată pe Jenny McCarthy, 41 de ani, la un talk-show. La scurt timp, între ei s-a înfiripat o relație.  
Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit 
Actorii Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit la sfârșitul lunii august, în Franța. După o relație de nouă ani, cuplul, care are șase copii, și-a oficializat în sfârșit căsătoria, informație confirmată de mai multe surse.  
George Clooney nu mai este celibatar 
Actorul american George Clooney s-a căsătorit la 27 septembrie cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, la Veneția. Mireasa a purtat o rochie semnată de Oscar de la Renta din dantelă albă, cu dublură de voal, iar pe cap un voal lung brodat cu aceeași dantelă. Mirele a îmbrăcat un costum negru Armani, cu papion în același ton.  
Geri Halliwell se va căsători cu liderul de Formula 1 Christian Horner 
Fosta Spice Girl și-a anunțat, la 11 noiembrie, logodna cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner. În vârsta de 42 de ani și  mamă a unei fete în vârstă de opt ani pe care o are dintr-o scurtă relație cu scenaristul Sacha Gervasi, Geri Halliwell a plasat un anunț în ziarul londonez The Times conform căruia Christian Horner, liderul Infinity Red Bull Racing, în vârstă de 40 de ani, cu care se întâlnește de opt luni, va deveni soțul său. Tabloidele britanice au evocat o posibilă căsătorie în luna iulie, anul viitor.  
Marc Anthony s-a căsătorit cu top-modelul venezuelean Shannon de Lima   Cântărețul Marc Anthony s-a căsătorit la începutul lunii noiembrie, cu top-modelul venezuelean Shannon de Lima, în localitatea turistică La Romana din Republica Domincană, au informat surse apropiate artistului.  
Solange Knowles s-a căsătorit cu regizorul Alan Ferguson 
Artista Solange Knowles s-a căsătorit, la 16 noiembrie, cu regizorul de videoclipuri din industria muzicală Alan Ferguson la o biserică din New Orleans.  
Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viață, David Furnish 
Muzicianul englez Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viață, canadianul David Furnish, la 21 decembrie, dată la care s-au împlinit nouă ani de la oficializarea relației lor. Parteneriatul lor civil a fost semnat la Windsor Guildall, locul în care Prințul Charles al Marii Britanii se căsătorise cu câteva luni înainte, în aprilie 2005, cu Camilla Parker Bowles.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?