Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO şi GALERII FOTO: Colinde, cadouri şi distracţie în Piaţa Unirii din Focşani


Vrâncenii au avut parte, în cadrul proiectului „Vrancea Dalbă”, de încă două spectacole de colinde în week-end. Florin Sasarman și Ducu Bertzi&Mihai Neniță au cântat în Piața Unirii din Focșani, la spectacol fiind prezente câteva sute de persoane. Florin Sasarman a declarat că la Focșani se simte ca acasă și le-a urat vrâncenilor să aibă parte de sărbători fericite. „Îmi place foarte mult amenajarea din centrul orașului dar și denumirea proiectului de Vrancea dalbă, care este foarte frumos. Mă bucur că sunt prezenți atât de mulți tineri și văd și patinoarul plin, un loc unde lumea vine să facă mișcare. Cred că aveți un loc public foarte frumos unde eu și toți oamenii ne simțim foarte bine. În final, urez tuturor vrâncenilor la Mulți Ani fericiți!Vreau ca fiecare vrâncean să-și găsească liniștea interioară, să își deschidă sufletul spre cei din jur și să nu uite vrâncenii noștri că de Crăciun se colindă și că acești colindători le vor colinda casa și le-o vor binecuvânta”, a spus Florin Sasarman.

    De asemenea, au avut loc o serie de evenimente programate în Vrancea Dalbă pentru sprijinirea copiilor nevoiași, campanie inițiată de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și denumită „Tolba lui Moș Crăciun”. Au cântat colinde pentru cei prezenți copiii instituționalizați și corul de dascăli al Protoieriei 1 Focșani.

    Militarii garnizoanei Focșani au susținut un concert de colinde, organizat în cadrul proiectului umanitar „Tolba lui Moș Crăciun”. Au adus cadouri pentru aproximativ 200 de copii nevoiași angajații Consiliului Județean Vrancea, preșcolarii și elevii de la Grădinița 2, Școala 1, Scoala 2, Școala nr. 5 și Școala nr. 8. Au fost făcute și mai multe donații private. Un gest frumos a fost făcut și de copiii instituționalizați care au confecționat steluțe de hârtie, au scris pe ele gândurile lor către copiii nevoiași din Focșani și le-au oferit celor din Piața Unirii care au venit cu daruri.
    Astăzi vor avea loc mai multe evenimente. Începând cu ora 10.00, la Cinema Balada, aproximativ 200 de copii nevoiași vor putea viziona filmul de desene animate „Frozen”. După film, la Cinema Balada vine Moș Crăciun cu cadouri, iar Èšara Vrancei îi va colinda pe copii. Tot astăzi, cu începere de la ora 10.00, Consiliul Județean Vrancea va duce cadouri copiilor instituționalizați de la DGPC Vrancea. Iar de la ora 14.00, la Cinema Balada, sunt așteptați 360 de copii instituționalizați care sunt invitați la „Frozen” cu pop-corn și sucuri.
    Sâmbătă, 27 decembrie, Clejanii vor susține în premieră spectacolul „Miracolul de Crăciun”, pe scena din Piața Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?