Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Tablete și dulciuri pentru copiii bolnavi de diabet


Moș Crăciun a venit, ieri, la copiii bolnavi de diabet din Vrancea. În cadrul celei de-a XIV-a ediții a evenimentului „Serbarea pomului de Crăciun pentru copiii cu diabet zaharat”, organizată de medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă, 36 de copii cu vârste cuprinse între 1 an și 4 luni și 12 ani au primit daruri. În comparație cu anii precedenți, la ediția din acest an a contribuit cu daruri și o firmă de telefonie din București, care le-a dăruit copiilor tablete.
     La eveniment, care a avut loc în restaurantul Intim din Focșani, a fost prezent și primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi. „Acești copii sunt ai noștri, chiar dacă au un stil de viață mai altfel. Mă bucur să fiu și în acest an prezent la acest eveniment. Eu le doresc un Crăciun Fericit, sănătate și un an bun alături de cei dragi!”, a declarat edilul. 
Organizatorul evenimentului, medicul Gheorghe Cocioabă, spune că această serbare aduce mare bucurie în sufletul copiilor diagnosticați cu diabet, mai ales că primesc diferite daruri, de la dulciuri și hăinuțe până la aparate de testare a glicemiei. „Astăzi (n.r.-ieri) are loc un eveniment deosebit care aduce bucurii copiilor. Anul aceasta am avut parte de foarte mulți sponsori, ceea ce ne-a bucurat. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au ajutat. Copiii au primit  dulciuri, aparate și teste de insulină, îmbrăcăminte, jucării, fructe, dar și tablete. Sperăm că cei mici se vor bucura de darurile primite. Acesta este un eveniment foarte important pentru ei”, ne-a declarat doctorul Cocioabă.
     Cei prezenți la eveniment, părinți și copii deopotrivă, au fost foarte bucuroși de darurile primite. „Este foarte frumos la acest eveniment. Ne place foarte mult. Eu am o fetiță de 11 ani, care s-a bucurat foarte mult de darurile primite”, ne-a spus Lenuța Basnea, din Budești. „Este o bucurie pentru noi să fim la această serbare. Este prima dată când venim și suntem impresionați de colinde, daruri, atmosferă. Îi mulțumim mult domnului doctor Cocioabă pentru tot”, ne-a spus Rădița Pestrițu, din Dumitrești.
     Atmosfera a fost animată de colindele interpretate de membrii corului Bisericii „Sfântul Pantelimon”. Lui Moș Crăciun, copilașii i-au dedicat poezii și colinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?