Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Final de an cu o victorie spectaculoasă


Formația de handbal masculin CSM Focșani a terminat cu victorie turul ediției de campionat 2014-2015. Sâmbătă, în Sala Polivalentă, elevii profesorului Viorel Ciubotaru s-au impus cu 24-23 în fața Politehnicii Iași. Cele două formații, printre cele mai valoroase din Seria A a Dviziei A, au oferit publicului focșănean, bun cunoscător al handbalului, o dispută echilibrată, spectaculoasă, cu o evoluție a scorului care a lăsat până în ultimele secunde în suspensie ecuația învingătoarei.
Spre deosebire de alte echipe care au venit în Sala Polivalentă, ieșenii au părut a nu avea în repertoriu agresivitatea gratuită, și-au văzut de joc, onorându-și poziția din clasament, într-o manieră ce amintește de echipa din Ploiești. Oaspeții au început meciul cu un sec 4-0 pentru ei, profitând de ratările gazdelor și de inexactitățile din apărarea acestora. Rotaru a spart gheața pentru echipa sa și a făcut 1-4, apoi două contraatacuri finalizate de Tănase au adus scorul la un echilibru ce a ținut până la final. La pauză s-a intrat cu 13-13, pentru ca în partea a doua a meciului, Robert Popa, jucătorul întâlnirii, să deschidă seria de goluri ale formației sale și să o și închidă cu serii de câte trei goluri consecutive!
De alte trei ori a marcat Rotaru și o dată Smeu, iar activul CSM Focșani 2007 a ajuns la 24 de goluri când mai era un minut de joc. Au urmat ratări la ambele porți ori intervenții ale portarilor Rusu și Pricop, care au ținut scorul la 24-23. Cu 5 secunde înainte de ultimul fluier al sirenei, ieșenii au avut mingea, au obținut o lovitură liberă din care mingea a ricoșat în aut și, în apaluzele generoase ale spectatorilor, meciul s-a terminat cu victoria focșănenilor care încheie turul pe locul al patrulea, la trei puncte de locul al doilea.
CSM Focșani 2007: Rusu, Cloșcă, Ungureanu – Gramatic, Åžăitan, Vasilache – 1 gol, Sîsîeac, Nelu – Tănase – 3, Smeu – 3, Neață – 1, Popa – 10, Năstăsie, Mocanu, Rotaru – 6. Returul va începe la 14 februarie, când CSM Focșani 2007 va juca acasă cu CSM București II. Organizatorii meciului – secția de handbal a CSM Focșani 2007, au oferit, prin tragere la sorți, pentru doi spectatori – Narcis Petrea și Nicușor Voicu, câte un tricou purtând semnăturile tuturor întregii echipe a CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?