Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Infopol : Evenimente rutiere – Agresiune cercetată de poliţişti – Tentativă de furt calificat – Radare


Evenimente rutiere 

    La data de 11 decembrie a.c., ora 20.45, polițiștii focșăneni l-au depistat pe S. Antoniu, de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea alcoolscop și a fost condus la o unitate medicală unde i-a fost recoltată o mostră biologică. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din Mărășești au fost sesizați de J. Costel, de 41 ani, din localitate, despre faptul ca acesta ar fi fost lovit cu un obiect dur de tatăl său. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că J. Costel, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice în curtea locuinței, s-a lovit singur în zona capului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Tentativă de furt calificat

    La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din Suraia au fost sesizați de P. Costică, de 52 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orelor 15.00 l-a surprins în locuință pe N. Valentin, de 21 ani, din localitate, care a sustras un telefon mobil, telefon pe care l-a abandonat în mometul în care a sărit gardul locuinței. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?