Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Infopol : Bărbat găsit spânzurat – Evenimente rutiere – Şoferi băuţi la volan – Radare


Bărbat găsit spânzurat

    La data de 10.12.2014, orele 09.00, polițiștii din Păunești au fost sesizați despre faptul că C. Ionel, de 46 ani, din localitate, a fost găsit spânzurat în grajdul lui S. Fănică, din aceeași localitate. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Evenimente rutiere

    La data de 10.12.2014, orele 09.20, polițiștii focșăneni l-au identificat pe Bulevardul Unirii, din mun. Focșani, pe S. Ioan, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Audi Q5, care era radiat din circulație din data de 13.11.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate.

Åžoferi băuți la volan

    La data de 10.12.2014, orele 15.55, lucrătorii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au oprit în trafic o autoutilitară marca Roman care circula pe DN 2D și care era condusă de Å¢. Dănuț, de 42 ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o îmbibație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar bărbatul a fost condus la Spitalul „N.N. Săveanu” Vidra, în vederea recoltării de probe biologice.

    La data de 11.12.2014, orele 01.15, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au oprit în trafic un autoturism marca Opel Astra care circula pe DN 23, pe raza satului Bordeasca și care era condus de R. Ionel, de 51 ani, din com. Tătăranu.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o îmbibație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, în vederea recoltării de probe biologice.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?