Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Un elev din Vrancea a câștigat o excursie la DISNEYLAND Paris


Carrefour România i-a desemnat pe câștigătorii celei de XXVI-a ediții a concursului de desene. Astfel, Iulian Grecu, elev în clasa pregătitoare la Școala Gimnazială Faraoanele, a câștigat o excursie la Disneyland Paris. Acesta se va distra, un weekend întreg, împreună cu familia sa, la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate. De asemenea, Vanessa Andrei, elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu” din Cîmpineanca, a câștigat un laptop, iar Alessandro Petcu, elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială din Urechești, a câștigat o bicicletă. Pentru desenele trimise, au fost premiate și Camelia Georgiana Neșu, elevă în clasa a VI-a la Liceul Teoretic Odobești, care a câștigat o tabletă, și Andreea Florentina Florea, elevă în clasa I la Școala Gimnazială din Vulturu, care a câștigat un telefon mobil.
Alți nouă elevi au primit mențiuni speciale, respectiv câte un cupon de cumpărături în magazin, în valoare de 100 de lei. Elevii care au primit mențiuni speciale sunt: Bogdan Drăghici, din clasa a V-a la Școala nr. 7 Focșani; Denis Huțanu, clasa pregătitoare la Școala „Ion Basgan” Focșani; Vlăduț Luis Negru, din clasa I la Școala Gimnazială Faraoanele; Alexandru Cristian Naumencu, din clasa a VII-a la Școala „Duiliu Zamfirescu” Focșani; Anda Sfârlea, din clasa a VI-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, Ștefan Caraba, din clasa II-a Școala „Ștefan cel Mare” Focșani; Marius Teodor Gaiță, din clasa a II-a la Școala „Ștefan cel Mare” Focșani și Gabriela Vulcan, din clasa a VII-a laLiceul Teoretic Odobești.
La concursul lansat de Carrefour au participat 8.166 de elevi din 22 de unități de învățământ din Vrancea. În cadrul concursului, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația, desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante cum „Moș Crăciun și-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din hipermarketul Carrefour până pe data de 9 ianuarie 2015.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?