Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bătut și lăsat fără banii câștigați la barbut


    Un tânăr de 21 de ani, din comuna Măicănești, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Gabriel I. a ajuns în această situație după ce a lovit o persoană, pe data de 2 august, și a obligat-o să-i dea banii câștigați la  barbut. Victima a avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
    În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani se arată că în seara zilei de 2 august, inculpatul, partea vătămată și alte persoane au jucat împreună barbut. Partea vătămată a câștigat aproximativ 500 de lei. Văzând că are noroc la bani, inculpatul a început să suspecteze victima că a măsluit zarurile, motiv pentru care le-a verificat, dar nu a găsit nimic în neregulă. Au continuat să joace, iar în jurul orei 23.00 au terminat jocul, iar cei doi s-au despărțit. Partea vătămată a intenționat să plece la o discotecă, dar pentru că nu a avut cu ce să ajungă s-a îndreptat către un bar. 
În drum spre bar, partea vătămată s-a întâlnit cu inculpatul, care i-a cerut banii câștigați la barbut pe motiv că jocul nu a fost corect. În acel moment, inculpatul a și lovit partea vătămată. Aceasta din urmă a reușit să fugă, dar nu a ajuns prea departe pentru că a fost prinsă din urmă de inculpat, care a continuat să o lovească. Apoi, victima a fost strânsă de gât și amenințată. Partea vătămată a scos banii din buzunar și i-a dat inculpatului, ca să scape de furia lui.
La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei, iar partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 2.000 lei. Din această sumă, 800 lei reprezintă banii furați, 38 de lei contravaloarea certificatului medico-legal și 1.162 lei daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?