Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VREMEA se menţine închisă miercuri şi joi


MIERCURI, vremea se va menține închisă și, mai ales ziua, vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, dar în diminuare din punct de vedere cantitativ. În sud și sud-est și pe spații mai restrânse în vestul teritoriului vor fi mai ales ploi, iar în est și în centru precipitații mixte. Izolat se va semnala polei. În zona de munte local va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice, în special în prima parte a zilei, dar și pe crestele montane, unde trecător va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade. În zonele joase, cu precădere spre sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.
La București, cerul va fi noros și va ploua îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.

JOI, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar noaptea va fi mai rece decât precedentele. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea nordică a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, îndeosebi lapoviță și ninsoare, în timp ce în restul țării înnorările vor fi temporare, iar trecător în sudul extrem și în sud-est vor fi posibile precipitații izolate, predominant sub formă de ploaie, ce vor favoriza depunerea de polei.
Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări noaptea în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în Banat. Dimineața și noaptea local se va semnala ceață, cu precădere în regiunile extracarpatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?