Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şapte rugbişti focşăneni au participat la stagiul de pregătire


La propunerea departamentului tehnic al F.R.Rugby, Comitetul Regional Moldova -Sud a organizat un stagiu de pregătire pentru înalta performanță adresat juniorilor din categoria Under 16. Stagiul desfășurat la Bîrlad a adunat un număr de aproximativ 40 jucători de la cluburile C.S. Stejarul Buzău, C.T.T.V. Galați, C.S.S. Bîrlad, C.S.S. Tecuci, LPS Focșani și RC Brăila. 
Beneficiind de bunele oficii de gazdă oferite de Centrul Național Olimpic de Pregătire al juniorilor, pe parcursul celor trei zile, tinerii rugbyști au avut prilejul de a avea parte de o instruire și pregătire oferită de cadre de specialitate care au asigurat o bună instruire atât practică cât și teoretică. Lectorii acestui stagiu au fost: preparator fizic Sorin Dancu, medic Romică Damian, arbitru Bucur Sorin, dar și profesorii Harnagea Ion, Condrache Vasile și focșăneanul Păun Romeo. Stagiul s-a dovedit deosebit de util oferind cursanților posibilitatea acumulării unor cunoștiințe utile și necesare practicării rugbyului de înaltă performanță.
LPS Focșani a participat cu un număr de șapte jucători la acest stagiu de pregătire în dorința de a avea jucători cât mai bine pregătiți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?