Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Daruri pentru copiii și mamele din Centrul Maternal Focșani


Un grup de elevi, membri ai organizației nonguvernamentale Global Confederation of Romanian Students (GCRS) Vrancea, au fost cu daruri, pe 1 Decembrie, la copiii și mamele din cadrul Centrului Maternal Focșani. Acțiunea a făcut parte din cadrul campaniei „Dăruiește de 1 Decembrie”, în cadrul căreia membrii GCRS Vrancea au pus mână de la mână și au cumpărat fructe și dulciuri pentru beneficiarii Centrului Maternal.
Membrii CGRS au fost foarte mândri că au derulat această campanie, susținând că doresc să organizeze în continuare acțiuni de genul aceasta. „Îmi doresc să desfășor cât mai multe acțiuni de acest gen, deoarece mereu mi-a plăcut să ajut și să ofer din ceea ce am. Mă bucur că am reușit să ne mobilizăm într-un timp scurt și că am reușit să ne iasă exact cum am planificat. Sunt mândru de echipa pe care o am și de ceea ce facem”, ne-a spus Mihai Sandu, director GCRS Vrancea. „Nu credeam că în câteva ore poți aduce atâta bucurie pe chipurile copiilor și ale mamelor, care stau de luni bune în adăpostul maternal, cu fructe și dulciuri. Pe lângă fețele ce ascund multă durere, aceste ființe au un suflet bun ce ar trebui păzite de brutele ce se cred «capul familiei»”, a precizat Alexandra Iamandi, director adjunct al GCRS Vrancea.
Tinerii care s-au implicat în campania „Dăruiește de 1 Decembrie” sunt Mihai Sandu, Mihai Bucur, Adrian Androne, Cosmin Lazăr, Ramona Micu, Adela Trif, Alexandra Iamandi, Radu Agherghini, Mihai Gurea și Andrei Răduță.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?