Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Infopol : Eveniment rutier – Mandat executat de poliţişti – Agresiune cercetată de poliţişti – Radare


Eveniment rutier
   
    La data de 28 noiembrie a.c., ora 11.50, pe DN 23 în comuna Răstoaca, V. Adrian, de 32 ani, din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism l-a acroșat și accidentat ușor pe D. Simion, de 80 ani, din localitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Mandat executat de polițiști

    La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din Jariștea l-au reținut pe T. Vasile, de 27 ani, din localitate pe numele căruia la data de 27 noiembrie a.c. a fost emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 2026. Acesta a fost depus în Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 28 noiembrie a.c., ora 21.21, polițiștii din Păunești au fost sesizați de D. Cristina, despre faptul ca fratele său D. I. A., de 16 ani, ar fi fost agresat fizic.
În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că tănărul a fost lovit de S. Remus, de 37 ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla la un bar din centrul comunei. Persoana agresată a fost preluată de un echipaj al SAJ Vrancea și a fost transportată la Spitalul Municipal Adjud în vederea acordării de îngrijiri medicale, după care a refuzat internarea. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?