Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Judoka de la LPS Focşani, medaliaţi la Cupa „Unio Satu Mare“


A 19-a ediție a Cupei Unio la judo a avut loc sâmbătă la sala mică a LPS din Satu Mare. Turneul internațional a fost rezervat tinerilor sportivi, la trei categorii de vârstă:Under 10, U 12 și U 14. Organizatori principali au fost CS Unio Satu Mare, DJST Satu Mare, A.J. de Judo și Primăria Satu Mare, în ajutorul cărora au sărit și sponsori sau oameni cu suflet mare, care ajută sportul sătmărean. 
În cadrul întrecerii s-au întrecut peste 350 de sportivi din Ungaria, Polonia, Ucraina, Republica Moldova și din toată România. Având în vedere numărul mare de participanți, competiția s-a întins pe întreaga zi. Ca la fiecare ediție, întrecerile la „Cupa Unio” au fost de un nivel înalt, comparabile cu ceea ce se întâmplă la campionatele naționale. 
„Vinovați” pentru asta sunt sportivii de la cele 26 de cluburi care au ajuns pe cele patru tatami din sala LPS, cei care și-au confirmat nivelul bun de pregătire. Åži la această competiție internațională, judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focșani și-au demonstrat calitățile, iar 10 dintre ei au obținut medalii. În clasamentul pe echipe, LPS Focșani s-a clasat pe locul I.
Performerii clubului LPS-CSÅž Focșani sunt: Under 12 Robert Iamandi – aur la categ. 27kg, Bogdan Timciuc – argint (categ. 27kg), Ionuț Dediu – locul V (categ. 35kg), Dennis Stoica – aur (categ. 45kg); Under 14: Alexandru Sîrbu – aur (categ. 30kg), Lorenzo Moise – aur (categ. 38kg); Under 16: Emil Neagu – argint (categ. 34kg), Mircea Tomescu – aur (categ. 38kg), Can Metin – aur (categ. 50kg) și Riccardo Stoica – bronz (categ. +60kg).
Judoka sunt antrenați de Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Marinel Palade și Iulian Surlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?