Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: 22 de gimnaste focşănene, remarcate la proiectul „Mica gimnastă“


Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani a inițiat un proiect destinat micilor sportive, de 7 și 8 ani, care se pot familiariza pe viitor cu competițiile naționale. O primă etapă a proiectului „Mica gimnastă” a avut loc în sala de gimnastică a CSÅž Focșani, unde, au răspuns prezent șapte cluburi din țară, aceasta fiind și prima fază interjudețeană. 
„A fost o competiție foarte frumoasă organizată de clubul nostru cu sprijinul ISJ Vrancea și a DJST Vrancea, cu scopul de a promova cât mai multe fetițe spre sportul de performanță, practic pentru ele fiind prima competiție în mod oficial. Această competiție a făcut parte din proiectul educațional inițiat de către clubul din Focsani. Au participat mai multe cluburi din țară: CSM Arad, CSS Buzău, CSÅž Bârlad, CSS Sibiu, SCM Bacău, CS Petrolul Ploiești și CSÅž Gimnastică Focșani. Într-o lume în care mișcarea pierde teren în favorizarea tehnologiei, ne-am propus inițierea unui proiect care se adresează sportivelor cu vârsta cuprinsă 7-8 ani, sportive cu care dorim să plecăm la drum în promovarea și practicarea gimnasticii de performanță. Scopul este stabilirea relațiilor de prietenie, realizarea unui schimb de experiență benefic sportivelor și cadrelor didactice, organizarea unor activității comune, spirit de echipă, de competiție și fair- play. Mulțumesc antrenorilor Stoica Cezar, Trandafir Daniela, Smeu Carmen, Vulcan Dănuț, Vulcan Doinița, Răducan Nicoleta și întregului colectiv pentru efortul depus în acest club”, a precizat Florin Roșioru, directorul Clubului Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani. 
A fost o bună ocazie pentru unele gimnaste pentru a se obișnui cu atmosfera de concurs, pentru a învăța cum să se alinieze în fața arbitrelor, cum să își stăpânească emoțiile, cum să zâmbească la final, cu diplomele în mână și medaliile la gât. Micuțele gimnaste au fost recompensate cu diplome, medalii și echipament sportiv. 22 gimnaste vrâncene au impresionat prin grație și, au primit aplauze pentru evoluțiile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?