Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Focșănenii, adjudenii și păncenii sunt invitați să… zâmbească


Membrii Asociației Tinerilor pentru România îi invită pe toți focșănenii să-și dovedească, pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale, spiritul patriotic prin… zâmbete. Astfel, locuitorii orașelor Focșani, Adjud și Panciu au ocazia să demonstreze astăzi acest lucru. Campania „De 1 Decembrie, Zâmbește!”, realizată de  Asociația Tinerilor pentru România, se va desfășura în Focșani, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, în Adjud, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Emil Botta”, și în Panciu, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Ioan Slavici” și Clubul Impact.
Pentru a împărtăși bucuria Zilei Naționale și pentru a oferi un zâmbet, vrâncenii sunt așteptați să împărtășească bucuria Zilei Naționale, printr-o fotografie alături de tricolor. „Am imbrățișat această activitate pentru că am fost impresionată de impactul pe care aceasta l-a avut anul trecut. Consider că este cel mai bun prilej de a ne dovedi dragostea față de patrie, de a strânge la un loc zeci de zâmbete pe chipuri pline de voioșie. Ziua Națională este prin definiție însuflețită de patriotism, iar noi ne dorim să transmitem sentimentul de mândrie tuturor, cu mic, cu mare”, a declarat Lupu Leica Melisa, președinta CJE Vrancea.
Toate fotografiile realizate vor fi postate pe pagina de facebook a Asociației Tinerilor Pentru România, de unde vor putea fi descărcate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?