Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Jandarmii, la datorie duminică și luni


Jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, atât prin misiunile permanente, cât și temporare apărute la finalul acestei săptămâni. Astfel, duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor în localitățile: Pufești (între echipele ASS Victoria Pufești – Dinamo Tătăranu), Cotești (între echipele Podgoria Cotești – Victoria Vînători) și Urechești (între echipele Flacăra Urechești – FC Viitorul Biliești). De asemenea, vor fi prezenți și la târgul anual organizat în localitatea Năruja, la care vor participa numeroși producători și comercianți de produse agro-alimentare, precum și cumpărători din localitățile învecinate.
    Luni, începând cu ora 11.00, cu ocazia Zilei Naționale a României, jandarmii vor asigura măsurle de ordine publică la manifestările organizate în Piața Unirii din municipiul Focșani, iar în cadrul acestor manifestări va participa cu un pluton de defilare și tehnică din dotare la parada militară organizată de Garnizoana Focșani.
    În aceeași zi, vor asigura măsuri de ordine publică și în orașul Panciu, între orele 09.00-11.00, unde se vor depune coroane de flori la Statuia Eroului Necunoscut, dar și în localitatea, Adjud între orele 10.00 – 11.00, la Monumentul Eroilor unde, de asemenea, se vor depune coroane de flori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?