Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Emilian Chivu, coautor la două goluri pentru Naţionala de minifotbal


Naționala de minifotbal României, campioana europeană en titre, a surclasat Lituania cu scorul de 8-0, joi, într-un meci de la miniEURO 2014 la minifotbal, care este găzduit de Herceg Novi (Muntenegru). După 2-1 cu Slovenia, tot joi, tricolorii s-au impus categoric prin golurile marcate de Adrian Călugăreanu (2), Răzvan Radu (2), Cosmin Crăciun, Alin Iacob, Gabriel Tănase (2). Pentru Emilian Chivu, component al campioanei Vrancei la minifotbal amator, Voința DEEP SERV, evoluția din jocul cu Lituania a fost una de excepție, contribuind la două goluri ale echipei României. 
Calificată în faza optimilor de finală, România a întâlnit aseară după închiderea ediției noastre echipa Greciei, în marele derby al grupei. „Toată lumea va încerca să ne bată pentru că suntem campioni„, a spus selecționerul Tiberiu Lajos. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu și-a luat și el concediu de la FRF pentru a fi alături de jucătorii de la minifotbal. Acesta spune că vrea performanțe și la naționala mare: „Ne-am stabilit ca până în 2020 Romania să ajungă în primele 10 țări ale Europei”, a spus Răzvan Burleanu. 
În cazul în care echipa națională a României se va califica în fazele superioare ale miniEURO, postul de televiziune Sport.ro va transmite în direct și jocurile din sferturile de finală, semifinale și finala mică/finala mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?