Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Candidații la funcțiile de șefi de secții au trecut de proba practică


Toți medicii care s-au încris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secție la Spitalul Județean Focșani și au trecut de proba scrisă, au fost declarați admiși și la proba practică, care a fost susținută pe parcursul zilei de miercuri. Astfel, medicul Mitel Burcă (FOTO) este șeful Secției Cardiologie, medicul Viorica Andronic este șefa Laboratorului de Anatomie Patologică, medicul Liviu Petrea va conduce în continuare Secția de Chirurgie Generală, iar doctorița Mariana Aignătoaie Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. De asemenea, a trecut de proba practică și medicul Daniela Nicolescu, care va conduce Secția de Pneumologie, iar medicul Gabriela Florea este șefa Secției de Psihiatrie. Medicul Dana Dincă rămâne șefa UPU-SMURD, iar la Laboratorul de Radiologie și Imagistică șef este Dinu Maiorov.
    Din comisiile de examinare au făcut parte directorul medical al Spitalului Județean, medicul Valentin Ochean, care a fost președinte, un medic din spital, specialist în secția pentru care s-a dat concursul, un reprezentant al Colegiului Medicilor, un reprezentant al Ministerului Sănătății, respectiv Carmen Gheorghiu din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea, și un secretar, mai exact medicul Cătălin Groza.
    Candidatul pentru șefia Secției Pediatrie, respectiv medicul Gheorghe Munteanu, nu a mai putut susține proba practică pentru că a picat proba scrisă, obținând doar 20 de puncte, iar pentru a promova i-ar mai fi trebuit încă 50.
    În perioada imediat următoare, conducerea Spitalului Județean de Urgență va trebui să facă demersuri pentru organizarea unui nou concurs, pentru ocuparea posturilor de medici șefi în cadrul secțiilor: Pediatrie, Boli Infecțioase, Neurologie și Neonatologie, dar și pentru secțiile de Medicină Internă și Obstetrică Ginecologie.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?