Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Familii nevoiașe ajutate de elevi



Patru familii nevoiașe din Focșani, Arva, Milcovul și Odobești au primit mai multe ajutoare de la o organizație nonguvernamentală, din care fac parte elevi vrânceni. Acest lucru s-a întâmplat duminica trecută, după ce cu o zi înainte a avut loc evenimentul caritabil „O viață mai bună prin sport”, organizat de membrii Global Confederation of Romanian Students (GCRS). Principalul scop al evenimentului caritabil a fost ajutarea unor familii fără posibilități materiale din Arva, Milcovul, Odobești și Focșani, dar și ghidarea tinerilor spre o viață sănătoasă prin sport.
Astfel, a fost organizat un campionat de fotbal, care a avut loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Focșani, participând 8 echipe formate din câte 6 jucători. Meciurile, arbitrate de Valentina Tănase și Alin David, au durat câte 15 minute. Toți cei înscriși în competiție au donat haine, care apoi au fost distribuite de membrii GCRS familiilor nevoiașe identificate. Echipa câștigătoare este formată din Bogdan Andrei Roșu, Florin Alexandru Coman, Narcis Ilie, Ovidiu Stoica, Valentin Robu și Cristian Neagu.
„Mă bucur foarte mult că am făcut parte din organizarea acestui proiect și că am putut ajuta acești copii minunați. Vrem să încurajăm ținerii să facă sport de fiecare dată când au posibilitatea și să ajute, de asemenea, pentru că nu se știe niciodată când îți poate întoarce favorul omul pe care l-ai sprijinit. Sunt mulțumită de felul în care a ieșit proiectul. Mulțumim celor care au contribuit cu haine și vă așteptăm și la celelalte activități”, a declarat Carla Nicolaș, membru GCRS.
„Mă bucur că am dus la bun sfârșit acest proiect și că ne-a ieșit așa cum ne-am dorit. Vreau să mulțumesc echipei GCRS Vrancea, pe care o respect enorm, domnului director de la LPS, domnului Eufrosie, participanților și mass media”, a spus Mihai Sandu, membru GCRS. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?